Вижте как изглежда доведената дъщерята на Ал Пачино и гадже на Лео ди Каприо

Суета Добави коментар

Камила Мороне е доведената дъщеря на известния актьор Ал Пачино и приятелката на Леонардо ди Каприо.

© Инстаграм @camilamorrone

Бащата и майката на Камила Мороне са от Аржентина, където е родена. Доста бързо семейството се мести в Съединените щати, а родителите на Камила работят в шоубизнеса: с невероятните си външни данни те участват във филми, телевизионни предавания и реклами, използвайки красотата си. Не достигат звездни висоти в тази област, но успяват да станат „широко известни в тесните кръгове“.

През 2007 г., когато Камила е на 10 години, майка й се срещна с Ал Пачино. Техният бурен роман се развива бързо. Влюбените са все още заедно, въпреки голямата разлика във възрастта. Когато майката на Морено, Лусила Сола се срещна с актьора, тя е само на 30 години, а Ал Пачино празнува своя 66-ти рожден ден. Разликата във възрастта не притеснява влюбените, както и клюките, че Лусила просто използва богатството и славата на холивудската звезда. Папараците редовно ги хващат заедно, а Ал Пачино и Лусила не се притесняват да покажат чувствата си публично.

© Инстаграм @camilamorrone

Камила е много близка с майка си, а известният актьор става практически вторият и баща: официално, разбира се, той не се смята за такъв (Ал Пачино, въпреки многобройните си романи, никога не е бил женен), но това не се е отразило на топлото и нежно отношение към дъщерята на любимата му жена.

Вижте тази публикация в Instagram.

Documentation of me entering week 9 of quarantine

Публикация, споделена от Camila Morrone (@camilamorrone) на

Носят се слухове, че именно Ал Пачино е запознал Камила с Леонардо ди Каприо. Между тях се запалва искра и сякаш повтаряйки съдбата на майка си, Мороне започна афера с известния актьор, който е повече от 20 години по-възрастен от нея.

Но това не притеснява нито нея, нито него. И според уверенията на приятелите на Лео, по време на карантината актьорът се е сближил толкова много с новата си любима, че тя е идеалната жена за Леонардо ди Каприо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър