Тиктокър инсценира смъртта си и се появи на погребението си с хеликоптер

Свежо Добави коментар

Белгийски тиктокър организира собственото си погребение, за да види колко хора ще се съберат.

© Leon McBride

В странна ситуация един ТикТокър от Белгия, Дейвид Баертен, известен като @ragnar_le_fou, наскоро организира потресаващ трик, в който инсценира собствената си смърт и организира погребение.

С помощта на съпругата и децата си Баертен искал да провери лоялността и единството в голямото си семейство, като наблюдава кой ще присъства на погребението му. Събитието, което се разиграва през уикенда, е заснето в различни видеоклипове в TikTok и бързо привлича вниманието на платформaта.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

Видеоклиповете, разпространени в TikTok, показват инсценираното погребение, а скърбящите са видимо объркани, когато черен хеликоптер каца на близкото поле. Съпругата и децата отиват да посрещнат Баертен, който излиза от хеликоптера, създавайки объркващ спектакъл за присъстващите. В последвалите кадри се вижда как развълнуван опечален прегръща Баертен.

Със своите 160 000 последователи в TikTok Дейвид Баертен е известен със своите екстравагантни и привличащи вниманието действия. В един от своите видеоклипове той се снима как изненадва сестра си с автомобил, за да отпразнува новата ѝ работа. Тези показни прояви изглежда съответстват на желанието на Баертен за големи жестове и социални експерименти, които да ангажират аудиторията му.

В свое изявление Баертен обяснява, че основната му мотивация за организирането на погребението е била да реши проблема с разединението и разпадането на неговото семейство. Вярвал е, че подобно шокиращо събитие ще послужи като катализатор, който да ги събере и да възроди семейните връзки, които може би са отслабнали с времето.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #TikTok