Американски турист се сби с кенгуру

Свежо Добави коментар

Американски турист е забелязан да се бие с кенгуру в Пърт, Западна Австралия.

© Yujia Tang

Неотдавнашен видеоклип в TikTok привлече вниманието на милиони зрители по света, като показа как мъж се бори с малко кенгуру. Инцидентът е станал в Пърт, Западна Австралия, а кадрите бързо се превърнаха в интернет сензация с над 17,5 милиона гледания.

Във видеоклипа в TikTok, публикуван от потребителя @brooke.so.hip на 11 юни, се вижда как мъж предпазва жена от кенгуру, което сякаш я преследва. На кадрите се вижда как кенгуруто се изправя и агресивно размахва лапи към мъжа. Мъжът задържа кенгуруто само с една ръка. По-късно се вижда как мъжът леко рита кенгуруто, което продължава да преследва него и друг мъж, който изглежда много по-млад. Към края на видеото служител на парка смъмря кенгуруто, с което инцидентът приключва.

@brooke.so.hip My dad was just trying to make sure that kangaroo stopped getting frisky with that lady #kangaroo #dad #father #thatsmydad #fight #roo #wallabee #Australia #WesternAustralia #perth #aussie #aussiethings ♬ original sound - brooke.so.hip
"Баща ми просто се опитваше да се увери, че кенгуруто е спряло да се закача с онази дама", пише @brooke.so.hip във видеото.

Потребителите на TikTok се развеселиха от видеото, като няколко от тях казаха, че кенгуруто се присмива на мъжа.

Срещите с кенгуру с фатален край са изключително редки и инцидентът, заснет във видеоклипа на TikTok, е доказателство за това. Вярно е, че през септември предишната година близо до Пърт е имало нападение на кенгуру с фатален край, но това е първият подобен инцидент в Австралия от 1936 г. насам, съобщава Associated Press.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #кенгуру #TikTok