Оливия Родриго представя завладяващ видеоклип към "Can't Catch Me Now"

Свежо Добави коментар

Оливия Родриго представи завладяващ видеоклип към "Can't Catch Me Now", песента ѝ от саундтрака на предстоящия филм "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии".

Оливия Родриго публикува видеоклипа към песента си "Can't Catch Me Now", която е включена в саундтрака на предстоящия филм “Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии.”

Родриго си сътрудничи по "Can't Catch Me Now" с продуцента Даниел Нигро, който работи с нея по албума ѝ "Guts". Това е първото участие на Родриго в саундтрак към филм.

Вижте музикалния видеоклип на Оливия Родриго към песента "Can't Catch Me Now" по-долу.

Песента на Родриго ще бъде част от албума със 17 песни, който излиза на 17 ноември и в който ще бъдат включени и песни на Рейчъл Зеглер, която изпълнява главната роля във филма, Флатланд кавалри, Моли Тътъл, Били Стрингс, Сиера Ферел, Бела Уайт и Чарлс Годуин.

Според официалното описание на "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии", филмът се фокусира върху 18-годишният Кориолан Сноу , години преди да стане президент на Панем. Той е последната надежда на своя залязващ род – някога гордо семейство, което след войната губи своите влиятелни позиции в Капитол. С бързото наближаване на 10-ите годишни Игри на глада, младият Сноу е неприятно изненадан, когато е избран за ментор на Луси Грей Беърд – момиче трибут от незначителния Окръг 12. Но след като Луси Грей привлича цялото внимание на Панем, със своето провокативно изпълнение по време на Жътвата, Сноу смята, че може да успее да обърне шансовете на тяхна страна. Обединявайки уменията им за показност и новооткритата политическа проницателност, борбата за оцеляване на Сноу и Луси Грей в крайна сметка ще разкрие кой е пойна птица и кой е змия.

Том Блайт, Питър Динклидж, Хънтър Шафър, Джош Андрес Ривера, Джейсън Шварцман и Виола Дейвис участват заедно със Зеглер.

Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии” ще излезе по кината от 17 ноември.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Оливия Родриго