Рапърът Лил Нас Екс пусна маратонки с човешка кръв

Суета Добави коментар

Американският рапър Лил Нас Екс (Lil Nas X) пусна на пазара своя линия "сатанински" маратонки, в чиито подметки има човешка кръв, съобщава телевизионният канал Си Ен Ен.

Новият продукт, разработен съвместно с компанията MSCHF, носи търговската марка "Сейтън шуз" . На маратонките е нанесена бронзова пентаграма и числото 666, изписано в червено. В подметката на маратонките е добавена течност с капки човешка кръв.

По думите на представителите на компанията MSCHF кръвта е била взета от сътрудници на фирмата, които обичали да се жертват в името на изкуството.

Маратонките се пускат в лимитирана серия, като от тях ще бъдат произведени само 666 чифта. Всеки един от тях ще се предлага на цена от 1018 долара. За основа на спортните обувки е послужил моделът на "Найки" "Еър макс 97". Представители на "Найки" обаче отрекоха да имат нещо с проекта на Лил Нас Екс.

Рапърът показа снимки на "сатанинските" маратонки на своята страница в Инстаграм, които предизвикаха голям брой отрицателни отзиви сред потребителите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Лил Нас Екс #Lil Nas X