Новият филм на Виктор Божинов ще има предпремиерна прожекция на открито

Афиш Добави коментар

"Бягство", новият филм на Виктор Божинов, ще има предпремиерна прожекция на открито, съобщават от екипа на продукцията. Събитието е на 7 май, на мястото на снимките - Чамла, което е най-високото село в България, в Родопите, на 1650 м надморска височина.

На прожекцията ще присъстват част от актьорите и екипа.

"Родопите са специално място и са не просто фон, а специален герой във филма. Зрителите ще имат възможността да се насладят на красотата на България, а онези които решат да поемат приключението и дойдат до Чамла, ще преживеят филма по невероятен начин", споделя Антон Бакарски, оператор на „Бягство“.
"За нас е изключително важно да покажем филма на хората от Триград, които бяха наши домакини по време на снимките. Получихме изключително отношение и подкрепа. Сигурен съм, че на Чамла ще направим незабравима прожекция", допълва Виктор Божинов.

Както писа БТА, премиерата е на 11 май. "Бягство" по сценарий на Деляна Манева ("Мисия Лондон") разказва за противопоставянето и конфронтацията на две коренно различни групи млади хора. Едните се борят да върнат живота в изоставеното село, а другите управляват комуна за наркозависими.

Участват Александър Кендеров - с дебют в игралното кино, както и Диана Димитрова, Христо Петков, Снежана Макавеева, Иван Савов, Беноа Марешал, Димитър Сулев и Венцислав Сариев.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #кино