Ленард от “Теория за Големия взрив” се раздели с гаджето си

Скандал Добави коментар

Джони Галеки и приятелката му Алана Майер са се разделили.

© Instagram

Актьорът от “Теория за Големия взрив” Джони Галеки и Алана Майер, която е 22 години по-млада от него, започна да се среща през 2018. Те обявиха раждането на сина си Ейвъри през декември 2019.

Сега според списание People, двамата са се разделили, но продължават заедно да се грижат за сина си, който ще навърши годинка следващия месец.

Двамата бяха свързани за първи път през август 2018, когато пътуваха заедно до Бахамите. Галеки сподели снимка, на която прегръща жена с татуировка на бедрото на плажа. През септември те официално обявиха връзката си, като публикуваха снимка в Instagram от съвместна вечер. Два месеца по-късно те направиха своя дебют като двойка на червеният килим на наградите E! People's Choice Awards.

Следващия месец слуховете за годеж започнаха да циркулират, след като двойката беше видяна да носи пръстени. Тогава Майер публикувайки снимка на нея и Галеки с надпис "#неженни”.

Напоследък Галеки и Майер отсъстваха от постовете си в социалните медии. Последните им публикации заедно бяха през април 2020.

Преди това Галеки излизаше с бившата си колежка от теорията на Големия взрив Кейли Куоко, преди да прекратят нещата през 2010.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #​Джони Галеки