Ленард от "Теория за големия взрив" се ожени тайно!

Клюки Добави коментар

Изненада! Звездата от "Теория за големия взрив" Джони Галеки се ожени и има дъщеря!

Джони и Морган Галеки със сина на Джони.

Джони и Морган Галеки със сина на Джони.

© Johnny Galecki/ Instagram

Джони Галеки, известен с ролята си на Ленард в "Теория за големия взрив", разкри, че се е оженил за Морган Галеки и че им се е родила дъщеря - Оона Евелена - в статия за корицата на списанието "Архитекчъръл Дайджест".

Въпреки че точната дата на сватбата не беше разкрита, изданието отбеляза, че Морган е била бременна по време на снимките за статията, а Оона се е родила скоро след това.

Във фотосесията беше показана детската стая на дъщеря им и бяха включени снимки на семейството, включително на 4-годишния син на Джони, Ейвъри, когото той има с бившата си приятелка Алейна Майер.

Актьорът сподели статията в Инстаграм в сряда следобед, като публикува снимки на дома на семейството в Нашвил, както и снимки заедно с новата си съпруга и сина си Ейвъри.

"Благодаря на @archdigest @tycole @colson__horton и @rachwall_ за прекрасната публикация на красивия фон на нашия живот, както стоят и се усмихват днес", написа той. "Ще го поставим в нашата семейна капсула на времето и ще го пазим много, много години".

Семейството живее в Нешвил, където Джони се премества през 2020 г. преди пандемията. Джони и Морган пазят дискретност относно връзката си, като Джони споделя публично снимка с нея едва през януари 2023 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #​Джони Галеки