Езра Милър отново е арестуван в Хавай

Скандал Добави коментар

Езра Милър отново е арестуван в Хавай - този път за предполагаемо хвърляне на стол, който ударил жена в челото.

© Depositphotos

Според полицейския доклад Милър е бил в частна резиденция в долната част на Пуна и се твърди, че се е разгневил, след като е бил помолен да напусне. Твърди се, че е хвърлил стол, който е ударил 26-годишна жена по челото. Съобщава се, че жената е отказала лечение за нараняването.

Впоследствие Милър е бил арестуван при спиране на автомобила му около 1:30 ч. в Кеа'ау. Милър е освободен от ареста около 4:05 ч., след като полицаите се консултират с прокуратурата. Разследването на инцидента обаче все още продължава.

Снимката на Милър от арестa през април 2022

Снимката на Милър от арестa през април 2022

© Полицията на Хавай

Арестът е последният от поредицата сблъсъци на Милър с органите на реда в Хавай през последния месец. Съобщава се, че в продължение на няколко седмици само през март Милър е бил обект на поне 10 телефонни обаждания до полицията в Хило, Хавай. Тези събития са били сравнително незначителни, като актьорът е бил обвинен, че е снимал хора на бензиностанция, отказал е да напусне тротоара пред ресторант и е спорил с хора.

В края на март Милър е арестуван за нарушаване на обществения ред. Милър е арестуван, след като се разгневил от двойка, която пеела песента "Shallow" на Лейди Гага и Брадли Купър в караоке бар. Според доклада за ареста Милър грабнал микрофона на пеещата жена, а по-късно се нахвърлил върху мъжа, който играел дартс.

Снимката на Милър от арестa през март 2022

Снимката на Милър от арестa през март 2022

© Полицията на Хавай

Няколко часа след като e арестуван, Милър е освободен под гаранция, след което се твърди, че е нахлул в спалнята на двойка и ги е заплашвал. След това двойката подава молба за издаване на временна ограничителна заповед срещу Милър. По-късно обаче двойката решава да се откаже от ограничителната заповед. Не е ясно защо са решили да я оттеглят.

Милър попадна в заглавията на вестниците през 2020 г., когато изглеждаше, че души фен във видеоклип в бар в Рейкявик, Исландия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Езра Милър