Амбър Хърд заяви в съда, че бившият ѝ съпруг Джони Деп я биел

Скандал Добави коментар

Актрисата Амбър Хърд заяви в съда, че бившият й съпруг Джони Деп я биел и насилвал сексуално по време на съжителството им, предаде Асошиейтед прес.

© Depositphotos

Според нея това обикновено се случвало, когато Деп бил под въздействието на алкохол в комбинация с ревност. Тя била наясно, че трябва да го напусне още първия път, когато я ударил, но не успявала да се накара да го направи.

“Знаех, че не мога да му простя, защото това означава, че ще се случи отново“, каза тя пред съдебните заседатели във Феърфакс през сълзи, докато свидетелстваше по делото за клевета, заведено от бившия й съпруг. "Бях с разбито сърце.“

Актрисата си тръгнала, след като получила шамар, но няколко дни по-късно Деп пристигнал с извинение, няколко бутилки от любимото й вино и обещание, че никога повече няма да го направи.

“Исках да му вярвам“, каза тя.

Джони Деп (58 г.) съди бившата си жена за клевета в Окръжния съд във Феърфакс, щата Вирджиния, след като Амбър Хърд публикува статия през декември 2018 г. във в. “Вашингтон пост”, описвайки се като публична фигура, обект на домашно насилие. В нея той не се споменава по име, но адвокатите му настояват, че клиентът им е оклеветен. Според тях статията очевидно се отнася до обвиненията, които актрисата отправи към бившата си половинка през 2016 г. по време на бракоразводнато дело.

Амбър Хърд седна на свидетелското място за първи път от началото на продължаващия вече четвърта седмица процес. Докато тя говореше, Деп беше вперил поглед в масата пред него, отбелязва Асошиейтед прес.

Бившата му жена описа пред заседателите момент, в който според нея е била обект на сексуално насилие от страна на Деп през 2013 г. Двамата били под въздействието на халюциногенни гъби, а той проявил и ревност. Актрисата каза също, че бившият й съпруг я обвинявал, че крие наркотиците му, скъсал роклята й и я ударил. По думите й той прекалявал и с алкохола.

Хърд разказа в съдебната зала как са се запознали и влюбили. Според нея между тях веднага припламнала любовна искра, въпреки разликата във възрастта от 22 години. Деп и Хърд се срещнали през 2011 г. на снимачната площадка на "Дневникът на едно пиянде" ("The Rum Diary") и се оженили през февруари 2015 г.

„Бях актриса без изградено име. Бях на 22. Той беше два пъти по-голям от мен. Той е този световноизвестен актьор”, каза Хърд, която вече е на 36 години.

Амбър Хърд си спомни, че за първи път била ударена, когато разглеждала една от татуировките на Деп и не успяла да я прочете. Засмяла се, когато съпругът й казал, че пише "Уино“ - татуировка, която си е направил, докато се срещал с актрисата Уинона Райдър.

Хърд твърди, че се засмяла, след като той я удари, тъй като решила, че е шега. След това обаче Джони Деп я шамаросал още два пъти.

Преди седмици актьорът свидетелства в продължение на четири дни и разказа в залата различна версия на историята. Той твърдеше, че никога не е посягал на бившата си съпруга и дори се представи като жертва на насилие. Той бил удрян от актрисата многократно, а освен това тя хвърляла различни предмети по него. Тогава бившият съпруг описа Хърд като човек, който има „нужда от конфликт“.

Тя даде показания, след като психолог, нает от адвокатите й, разказа, че актрисата страда от посттравматично разстройство в резултат на стреса от многобройните случаи на насилие, включително сексуално, на които е била подложена от ищеца Джони Деп.

Делото продължава да привлича общественото внимание. Над 100 души чакаха пред съдебната зала във Феърфакс часове преди началото на процеса, за да заемат местата в съдебната зала и да гледат на живо. Голямата част от тях бяха фенове на Джони Деп, отбелязва Асошиейтед прес.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Амбър Хърд #Джони Деп