Юлиян Вергов и Владо Карамазов се карали за гуменки от Франция

Свежо Добави коментар

"Хората ме мислят за надут, но след като пообщуват малко с мен, разбират, че не е така" – разказва Юлиян Вергов пред Диана Алексиева в студиото на "Запазено за жени", тази събота от 11.00 часа по PRO.BG.

Той ще се върне години назад в спомените си и ще си припомни защо е бил изхвърлян от няколко поредни софийски училища. Ще разкаже за дъщеря си Алена, къмпингите, както и за поредното спречкване с най-добрия си приятел Владо Карамазов – "Скарахме се за едни гуменки. Той ми ги донесе от Франция, на мен изобщо не ми харесаха и му казах, че няма да ги нося".


Didi Ulian Vergov PRO BG kluki

Подаръците очевидно са проблем и в друго приятелство. В същото предаване Ива Екимова ще се оплаче от най-близката си приятелка Наталия Димитрова, която за последния ѝ рожден ден и подарила тиган...

Кой казва, че съвременните мъже са страхливци и на какво мнения са рапърът Устата и ПР-експертът Виктория Игнатова? Разбира се, жените. Тази неделя, 10 октомври, от 11.00 часа в студиото на предаването "Запазено за мъже" водещата Елена Кръстева ще предизвика един невероятен женско-мъжкия дуел. А мъжко предаване без автомобили, е като красива жена без също толкова красиви приятелки. Мястото на действието е не друг град, а Париж, а арената е последното автомобилно изложение, което се проведе там наскоро.
Финалът е отреден на рубриката "Мъж на седмицата" и бългаския Гладиатор, който ще разбие всички твърдения, че мъжете са страхливци и не поемат рискове - професионалният каскадьор Траян Миленов.

Elena i Ustata PRO BG kluki 2010

Брейк биткаджиите пък ще разкажат как отвръщат на удара на конкуренцията и защо се хвърлят в поредното предизвикателство. Всичко това и как водещата Елена помете с три движения петима каскадьора, ще видите тази неделя по PRO.BG.

Информация и снимки любезно предоставени на klukite.com от BTV Media Group

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър