В чест на Деня на домашните любимци излезе Хотел Трансилвания: Чудовищни любимци

Свежо Добави коментар

В чест на Деня на домашните любимци, който ще се проведе този уикенд, в неделя, 11 април, Sony пусна нов късометражен филм в света на “Хотел Трансилвания”, озаглавен „Хотел Трансилвания: Чудовищни любимци“.

„Хотел Трансилвания: Чудовищни любимци“ разказва за Дракула, който се опитва да намери нов чудовищен домашен любимец за своето гигантско кученце Пикльо. Въпреки усилията му, планът на Драк се проваля, когато Пикльо избира свой собствен, много невероятен спътник.

Семейният филмов франчайз "Хотел Трансилвания" на Sony Pictures Animation, който печели 1,3 милиарда долара, разказва за Дракула, Мейвис и всички техни приятели чудовища и техните приключения в хотел "Трансилвания" - разкошен курорт с пет имения, където чудовищата и техните семейства могат да живеят свободно и да бъдат чудовищата, които са, без хората да ги притесняват. Първият филм дебютира в кината през 2012, последван от две продължения Хотел Трансилвания 2 и Хотел Трансилвания 3, които излязоха по кината съответно през 2015 и 2018.

Sony Pictures Animation разкри, че последният четвърти филм от поредицата - "Хотел Трансилвания: Трансформания" - ще излезе по кината това лято. Очаква се Адам Сандлър, Анди Самбърг и Селена Гомес да се превъплътят в ролите си съответно на Дракула, Джони и Мейвис.

Очаквайте „Хотел Трансилвания: Трансформания“ само в кината от 6 август 2021!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър