Тори Ланес ще бъде съден за стрелбата срещу рапърката Меган дъ Стелиън

Скандал Добави коментар

Канадският рапър Тори Ланес ще бъде изправен пред съда за стрелбата срещу хип-хоп певицата Меган дъ Стелиън след пиянско парти в Холивуд, предаде Франс прес.

© Depositphotos

Това е постановил съд в Лос Анджелис във вторник.

Меган дъ Стелиън се вози в кола заедно с Тори Ланес по време на инцидента през юни 2020 г. Двамата се връщат от парти, организирано от Кайли Дженър, когато се спречкват.

Според разказа пред съда на следовател Меган дъ Стелиън пожелава да слезе от колата. Тогава Тори Ланес изкрещява обида по неин адрес, преди да я простреля в краката с пистолет. Ранена и кървяща, певицата пада на земята и започва да пълзи към съседна къща.

Канадският рапър, който твърди, че е бил пиян по време на инцидента, след това се е извинил и е предложил да придружи Меган дъ Стелиън до дома й. Певицата впоследствие е заявила пред следователите, че Тори Ланес й е предложил пари, за да мълчи за инцидента.

Изпълнителката, която първоначално не е искала да разгласява случая, е била хоспитализирана и лекарите са извадили няколко куршума от нея. Меган дъ Стелиън е казала на полицията, че в краката й са останали части от тях и че изпитва болка, когато носи определени модели обувки.

На мястото на инцидента следователите са открили четири гилзи.

Двадесет и девет годишният Тори Ланес, чието истинско име е Дейстар Питърсън, твърди, че е невинен. Понастоящем освободен под гаранция, рапърът е обвинен в нападение с полуавтоматично оръжие и носене на нерегистрирано огнестрелно оръжие. Ако бъде признат за виновен, Тори Ланес може да получи над 22 години затвор.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър