Изрязана е интимна сцена от "Домът на дракона" с Оливия Кук!

Клюки Добави коментар

Алисент Хайтауър е по-задоволена от всякога! Оливия Кук говори за интимните сцени в "Домът на дракона"

Оливия Кук, която играе Алисент Хайтауър в "Домът на дракона", разкрива в ново интервю за Elle, че една от интимните сцените, които е заснела за втория сезон, е била изрязана от сериала. Кук описва сцената, която по думите ѝ е била заснета за втория сезон на сериала, като " мръсна до безобразие", "похотлива" и " животинска".

Сцената е била изрязана, тъй като шоурънърът Райън Кондал е сметнал, че сцената не е допринесла за нов поглед върху героите и не е придвижила сюжета напред. Макар че Оливия Кук леко не е съгласна, тя уважава решението му.

В премиерата на сезон 2 на "Домът на дракона" Алисент Хайтауър изживява няколко интимни моменти с Кристън Коул, изигран от Фабиен Франкъл. Кук изразява задоволство от това как тези сцени допринасят за развитието на героинята ѝ.

Вижте повече

Фабиън Франкъл се е подготвя над седем месеца за секс сцената в Домът на дракона

Актьорът от "Домът на дракона" Фабиън Франкъл разкриви, че подготовката за секс сцената му в сериала е продължила "над седем месеца".

"Мислех си, че ще има много повече, и затова съм облекчена, че когато се използват, те показват Алисент, която е задоволена, което е невероятно и не се усеща неоправдано", каза тя. "Усещането е, че разказваме история."

Кук е очаквала в " Домът на дракона" да има "много повече" интимни сцени, отколкото има. Тя изпита облекчение, че тези, които са включени, показват как героинята ѝ Алисент Хайтауър "е задоволена", което според нея е "невероятно" и не е излишно.

Кук е била запозната със славата, свързана с "Игра на тронове", и е имала опасения преди да стане част от сериала. Тя е знаела, че актьорите от "Игра на тронове" са станали лесно разпознаваеми, и се е притеснявала, че ще бъде наблюдавана и следена. Актрисата се е притеснявала от общественото внимание, но споделя, че то е било поносимо. Тя добавя, че обикновено вниманието се увеличава, когато сериалът се излъчва.

Новите епизоди на "Домът на дракона" се достъпни в MAX в понеделник.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър