Сидни Суийни разкри шокиращата реакция на баща си при гледането на "Еуфория"

Клюки Добави коментар

Сидни Суини, една от звездите на скандалния сериал на HBO, разкрива, че някои от членовете на семейството ѝ не са искали да го гледат

© Сидни Суийни в ролята на Каси в сериала на HBO "Еуфория"

По време на скорошно интервю със Sunday Today Сидни Суийни, 25-годишната актриса, известна с ролята си на Каси в сериала на HBO "Еуфория", споделя интересен анекдот за реакцията на семейството ѝ при гледането на сериала. Суийни разкри, че баща ѝ и дядо ѝ са били изненадани, когато са видели сцените ѝ в "Еуфория", в които често има голота и сексуално съдържание. Всъщност те не били достатъчно подготвени за това, на което са станали свидетели, и в крайна сметка излязли от стаята още при първия си опит да гледат сериала.

"Майка ми доста пъти ме посещаваше на снимачната площадка, така че знаеше за сюжета", казва Суийни. "Баща ми не знаеше. Изобщо не бях го подготвила.”

Суийни се смее, след което продължава:

"Искам да кажа, как да го споменеш в разговор? И когато говоря с баща ми, обикновено не става дума за работа. Той реши да гледа сериала без да ми каже, заедно с родителите си”.
Сидни Суийни в ролята на Каси  в сериала на HBO "Еуфория"

Сидни Суийни в ролята на Каси в сериала на HBO "Еуфория"

"Баща ми и дядо ми го изключили сериала и излезли", продължи тя. Тя добавя, че баба ѝ - която тя описва като своя голяма поддръжничка - не е била толкова разтревожена от съдържанието.

След това Суийни обсъжда значителното въздействие на "Еуфория" върху младата публика, като отбелязва, че сериала се е превърнало в културен феномен. Тя сподели, че приятелите на брат ѝ в колежа дори са организирали партита с тема "Еуфория", което илюстрира влиянието и популярността на предаването сред целевата група.

Сидни Суийни в ролята на Каси  в сериала на HBO "Еуфория"

Сидни Суийни в ролята на Каси в сериала на HBO "Еуфория"

Суийни разсъждава и за героинята си Каси.

"Тя е красив, съкрушен персонаж", казва Суийни. "Обичам да играя Каси, особено през последния сезон, защото беше толкова луда. Като актьор, това е толкова забавно, че можеш да си разтегнеш краката и да играеш герои, които полудяват и взимат всички тези луди решения."

"Еуфория" ще се завърне по HBO за сезон 3. Нови епизоди се очакват най-рано през 2024 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър