Принц Албер Втори отправи критики към Меган и Хари за интервюто с Опра Уинфри

Скандал Добави коментар

Принц Албер Втори отправи критики към принц Хари и съпругата му Меган по повод експлозивното им интервю с Опра Уинфри, пише сайтът на сп. "Пийпъл".

© Depositphotos

В рядко интервю за Би Би Си Уърлд Нюз владетелят на Монако заяви, че не счита за нужно подобни теми да се разискват публично, визирайки откровенията на двойката за проблемите й с британското кралско семейство.

Принц Албер Втори каза, че намира "публичната демонстрация на недоволство" за "неуместна", предвид начина, по който беше изразена.

"Мога да разбера натиска, на който са били подложени, но въпреки това смятам, че подобен тип разговори трябва да се водят в семейството, а не да се разискват публично", заяви владетелят на Монако.

Принц Хари и Меган Маркъл заедно със сина им Арчи се установиха в САЩ, след като през януари миналата година оповестиха, че се оттеглят от ангажиментите си като високопоставени членове на британското кралско семейство. Двойката неотдавна разкри, че очаква второ дете, момиченце.

Запитан какво би казал на принц Хари, принц Албер Втори отговори, че му желае "всичко най-добро". "Надявам се, че в този сложен свят той има преценката и мъдростта, за да направи правилния избор", сподели владетелят на Монако.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Меган Маркъл #Принц Хари