Мадона сподели снимка на шестте си деца

Свежо Добави коментар

В понеделник Мадона сподели снимка на всичките си деца: Лурд, 24, Дейвид Банда, 15, Стела и Естер, осем, Роко, 20 и Мърси Джеймс, 14.

© Instagram

62-годишната певица позира заедно с двете си биологични деца от предишни връзки и четирите си осиновени деца от Малави, Африка. Всички бяха под един покрив, за да празнуват Деня на благодарността.


По време на събирането Мадона публикува увлекателен и носталгичен видео фрагмент в своя Instagram, показващ семейния момент, в който се появи кланът от седем позиращи пред камина лица, всички облечени в модерни ансамбли.

Най-голямото дете на Мадона е Лурд Леон на 24 години. Мадона споделя Лурд с бившия си Карлос Леон, с когото излиза от 1995 до 1997 година.

Следва Роко Ричи на 20 години. Роко е нейният син с бившия ѝ съпруг Гай Ричи. През 2016 Гай води ожесточена деветмесечната битка за попечителство с Мадона за това къде трябва да живее синът им.

Мадона осинови Дейвид Банда през 2006, когато той е само на 13 месеца. Година по-късно певицата осинови и Мърси Джеймс, когато тя в на четири години и страда от малария. През 2017 тя осиновява и близначките Стела и Естер.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Мадона