Куба Гудинг младши призна, че е опипвал жена в нощен клуб в Ню Йорк

Скандал Добави коментар

Американският актьор и носител на награда "Оскар" Куба Гудинг младши се призна за виновен по обвинение в опипване на жена в нощен клуб в Ню Йорк през 2018 г., предаде Ройтерс.

© Depositphotos

Това е част от споразумение, което той сключи с прокуратурата, за да избегне влизане в затвора.

Куба Гудинг младши също така призна вина, че е осъществил "физически контакт без съгласие" и с други две жени през 2018 г. и 2019 г. Той направи това три години след като беше арестуван, се казва в изявление на Окръжната прокуратура в Манхатън.

Според постигнатото споразумение, ако актьорът (54 г.) продължи да посещава определените от съда консултации за срок от шест месеца, може да оттегли признанието си за по-тежко престъпление и то да бъде заменено с по-леко закононарушение. Ако обаче не изпълни договорката, Гудинг младши е заплашен с една година лишаване от свобода.

Актьорът беше обвинен от три жени в неправомерни докосвания в различни нощни заведения в Манхатън през 2018 и 2019 г.

Той се призна за виновен по най-тежкото обвинение, включващо и насилствена целувка на жена през септември 2018 г., обясни говорител на прокуратурата.

"Извинявам се за това, че съм накарал някого да се чувства неподходящо докоснат", каза Гудинг младши в съда, цитиран от вестник "Ню Йорк таймс".

Представител и адвокат на актьора не бяха открити за коментар.

Куба Гудинг младши печели "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля през 1997 г. за изпълнението си във филма "Джери Магуайър".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Куба Гудинг