Ким Кардашиян помоли съда да й даде бърз развод

Клюки Добави коментар

Ким Кардашиян помоли съда да пренебрегне опитите на съпруга й Йе да забави развода им и да сложи край на брака им възможно най-скоро, съобщи Асошиейтед прес.

© Depositphotos

Риалити звездата внесе във Върховния съд на Лос Анджелис документи, в които посочва, че Кание Уест, който неотдавна промени името си на Йе, е започнал да добавя условия към бракоразводното дело, които биха означавали промяна в предбрачното споразумение на двойката. Тя смята също, че така Йе търси защита, която е ненужна и е с фалшиви основания.

Кардашиян посочва, че е ясно, че по този начин той просто се опитва да забави развода, но нанася и вреди.

"С действията си г-н Уест дава ясно да се разбере, че че приема, че брачните отношенията на двойката са приключили", се посочва в документите до съда от риалити звездата. В тях е отбелязано, че Йе е разпространил в социалните мрежи лична комуникация на двойката, както и дезинформация по семейни теми и грижите за децата, които причиняват емоционален дистрес.

През декември Кардашиян поиска от съда да я обяви за законно неомъжена, преди да бъдат уточнени подробностите около развода, свързани с попечителството върху децата и подялбата на семейно имущество.

В новия иск до съда тя посочва, че Йе е дал предварително съгласието си тя да поиска от съда да я обяви за неомъжена. Въпреки това на 16 февруари той оспорва нейното искане пред съда и поставя новите условия.

Кардашиян подаде молба за развод преди година и два месеца по-късно Йе се съгласи с всички предложения в иска й, включително и за попечителството върху децата им.

През последните месеци обаче той се изявява остро срещу Кардашиян, семейството й и приятеля й Пийт Дейвидсън. Йе се оплаква, че не му се позволява да участва във вземането на важни решения относно децата, че е изключен от тържествата за рождените им дни и други събития, свързани с тях.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър