Архиепископът на Кентърбъри отрича да е венчал принц Хари и Меган предварително

Скандал Добави коментар

Архиепископът на Кентърбъри изглежда опровергава твърденията на Меган Маркъл, съпругата на британския принц Хари, че ги е венчал преди официалната им сватба пред телевизионни камери, в интервю, публикувано днес в италиански вестник, предаде Франс прес.

Хари, внук на кралица Елизабет и по-малък син на престолонаследника принц Чарлз, се ожени за бившата американската актриса на 19 май 2018 г. на пищна церемония в Уиндзор.

В ексклузивното интервю обаче, което двойката даде за Опра Уинфри и което беше излъчено този месец, Меган разкри, че те са разменили брачните си обети насаме пред архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби три дни преди официалното събитие.

"Имах няколко частни и пасторски срещи с херцога и херцогинята преди брака им", обяснява архиепископът на Кентърбъри пред всекидневника "Република". "Законният брак беше сключен в събота (19 май). Подписах брачното свидетелство, което е юридически документ, и щях да извърша сериозно нарушение, ако го бях подписал, знаейки, че е невярно", допълва той.
"Законният брак беше сключен в събота, но няма да разкривам какво се е случило на други срещи", настоява Кентърбърийският архиепископ.
По време на интервюто с Опра Уинфри Меган заяви: "Три дни преди церемонията се оженихме". "Никой не знае това. Но се обадихме на архиепископа и му казахме: "Слушайте, този спектакъл е за света, но ние искаме да имаме съюз между нас", обясни тя.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Принц Хари #Меган Маркъл