Зрителка диагностицира онкологично заболяване на тв водеща

Здраве Добави коментар

Наблюдателна зрителка успя да диагностицира онкологично заболяване на Алисън Латос, водеща на американския телевизионен канал WSOC-TV Channel 9.

© Сн.: Instagram

Алисън Латос, водеща на американския телевизионен канал WSOC-TV Channel 9, сподели как помощта на внимателна зрителка и е помогнала да открие рак на щитовидната жлеза.

Според водещата преди няколко месеца, когато била бременна, притеснена зрителка и се обадила по телефона. Жената забелязала странно образование на шията на Латос и я съветва да отиде на лекар. Водещата се подложила на няколко прегледа, но лекарите я уверили, че всичко е наред със здравето й.

След раждането и смъртта на новородената й дъщеря, тя решила да си направи още един преглед. В резултат на това водещата е диагностицирана с рак на щитовидната жлеза.

„Операцията за отстраняване на тумора беше успешна“, написа тя в профила си в Twitter. Латос отбеляза, че планира да се върне на работа след няколко дни.
„Не вярвам, че зрителката, която реши да се свърже с мен е просто съвпадение. Много съм и благодарна. Ако не беше тя, все още да не бих разбрала за рака. Възможно е телефонното й обаждане да ми е спасило живота “, каза Латос.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #рак на щитовидната жлеза