Жена превърна извинението на бившия си в хит песен в TikTok

Свежо Добави коментар

Песента на Джакс с извиненията на бившия ѝ приятел за изневяра се превърна в сензация в социалните мрежи.

На 4 ноември Джакс публикува ТикТок с цигуларката Линдзи Стърлинг, в който Стърлинг свири тъжна мелодия, докато Джакс чете текстово съобщение от бившия си приятел, който се опитва да се извини за изневярата си. За една нощ видеото е събрало зашеметяващите 2,2 милиона гледания.

"Здравей. Знам, че вероятно никога няма да ми простиш за случилото се, но исках да имам възможност да ти обясня", пее Джакс във видеото, докато гледа директно в камерата. "Знам, че не беше правилно, че "технически" преспах със съквартирантката ти, но преживявам много и аз не съм такъв".
@jaxwritessongs

Adding sad violins to my ex’s bs apology text featuring the incredible @lindseystirling ❤️. #fypシ #foryou #xyzbca

♬ original sound - Jax

След това продължава като бившия ѝ пише, че не е успял да се справи с повечето от курсовете си и е уволнен от работа си. Обръща се с молба към Джакс да прояви съчувствие и да спре да го кара да се чувства като злодей. Освен това той обвинява изпълнителката, че е била прекалено заета и той бил много самотен.

"Просто много ми липсваше и това беше еднократна грешка", добавя той. “Обичам те много повече от Емили. Какво да кажа на семейството си. Съжалявам, ОК.”

Той завършва съобщението си с думите:

"Също така, променила ли си паролата за Netflix?".

Джакс разказа пред Insider, че е написала песента въз основа на съобщения, които е открила от бившия си преди няколко години. Тя и Стърлинг са имали нужда от три дубъла, за изпълнението, защото по време на първите два се смеели истерично. Джакс уверява, че съобщенията са истински.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #TikTok