​Режисьорът, който беше прострелян от Алек Болдуин, е изписан от болницата​

Клюки Добави коментар

Режисьорът Джоел Соуза, който беше прострелян с реквизитен револвер от актьора Алек Болдуин на снимачната площадка на филма "Rust", е изписан от медицинския център, предаде Ройтерс, като цитира пост на актрисата Франсис Фишър в профила й в Туитър.

© Depositphotos

Тя получила съобщение от Соуза, че е напуснал клиниката. Не се казва какво е състоянието му.

От медицинския център, в който е откаран след инцидента, отказват да предоставят информация за пациента.

По време на снимките на уестърна "Rust" Болдуин стреля с реквизитен револвер, зареден с халосни патрони, като уби операторката Халина Хътчинс (42 г.) и рани режисьора Соуза (48 г). Двамата са откарани в болница, но Хътчинс почина.

Заради трагичната случка снимките, които са в Санта Фе, са спрени временно. Алек Болдуин е и продуцент на "Rust".

Говорител на актьора каза, че е станал нещастен случай. Вестник от Ню Мексико написа, че Болдуин (68 г.) е бил видян да плаче пред офиса на шерифа.

Не са повдигнати обвинения, но се изясняват подробностите около случилото се. Полицията провежда разпити на свидетели. Алек Болдуин доброволно е отишъл при шерифа и е разказал какво е станало.

Това не е първи трагичен инцидент на снимачната площадка. През 1993 г. актьорът Брандън Лий беше прострелян смъртоносно по време на снимките на филма "Гарванът", припомня Асошиейтед прес.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Алек Болдуин