Полицията публикува видеа, свързани със стрелбата с участието на Алек Болдуин

Клюки Добави коментар

Полицията в щата Ню Мексико публикува множество видеоматериали в рамките на продължаващото разследване на фаталната стрелба по операторка от страна на актьора и продуцент Алек Болдуин през октомври на снимачната площадка на уестърн, предаде Асошиейтед прес.

© Depositphotos

Файловете с данни, публикувани от офиса на шерифа на окръг Санта Фе, включват видеозапис, на който се вижда как разследващите провеждат разпит на Болдуин в рамките на няколко часа след фаталната стрелба и разговарят с него в малък офис. Файловете от разследването включват и репетиционни клипове, на които се вижда как Болдуин в костюм упражнява маневра за бързо изваждане на оръжие.

Шерифът на окръг Санта Фе Aдан Мендоса заяви в изявление, че се очакват резултатите от балистичния и съдебномедицинския анализ на ФБР, както и изследванията на пръстови отпечатъци и ДНК.

"Службата на шерифа публикува всички файлове, свързани с продължаващото ни разследване", се казва в изявлението му. Тези файлове включват и снимки на боеприпаси и доклади от експертизи.

На 21 октомври 2021 г. в ранчо в покрайнините на Санта Фе Болдуин насочва пистолет към операторката Халина Хъчинс. Оръжието гръмва, убива нея и ранява режисьора Джоел Соуза. Двамата са се намирали в малка църква по време на подготовката за заснемане на сцена.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Алек Болдуин