Алек и Хилария Болдуин очакват седмо дете

Клюки Добави коментар

Хилария Болдуин обяви, че очаква седмото си дете през есента, съобщи Асошиейтед прес.

© Depositphotos

Тя пусна видео в Инстаграм как със съпруга си Алек Болдуин съобщават новината на другите си деца. Алек Болдуин препубликува съобщението й.

"След много перипетии през предишните няколко години, имаме вълнуваща новина - още един Болдуинито ще се появи през есента - пише тя, като добавя емоджи жълто сърчице. - Бяхме почти сигурни, че семейството ни е завършено и сме повече от радостни от тази изненада."

Алек Болдуин има също 25-годишна дъщеря Айрланд от първата си съпруга Ким Бейсинджър.

На 21 октомври миналата година Алек Болдуин участва в инцидента, който отне живота на операторката Халина Хъчинс на снимка на уестърна "Rust''. Нейното семейство го съди, както и другите продуценти, като твърди, че правилата за безопасност не са били спазени. Заведени са още поне четири други иска.

В публикацията си Хилария Болдуин не споменава трагедията. Тя нарича бременността си "благословия и дар в тези несигурни времена".

Вижте повече

Съпругът на застреляната операторка на филма "Rust" е гневен на Алек Болдуин

Съпругът на операторката, застреляна на снимачната площадка на филма "Rust", е гневен, че произвелият фаталния изстрел Алек Болдуин отхвърля вина за тежкия инцидент, предаде Асошиейтед прес.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Алек Болдуин