Рапърът Young Thug оглави класацията на "Билборд" за албуми

Свежо Добави коментар

Рапърът Young Thug оглави класацията на "Билборд" за албуми, съобщи сайтът на изданието.

Изпълнителят се позиционира на върха с новия си албум "Punk", от който за периода на отчитане са продадени 90 000 еквивалентни единици. Тавата включва сътрудничества със звезди на рапа, сред които Ей Ес Ей Пи Роки, Джей Коул, Доджа Кет, Дрейк, Фючър, Джус Уърлд, Пост Малоун, Мак Милър, Травис Скот и други.

Йънг Тъг оглавява албумния чарт на "Билборд" за трети път в кариерата си.

Първенецът от миналата седмица Дрейк е отстъпил на втора позиция с 83 000 продадени еквивалентни единици от албума "Certified Lover Boy".

Микстейпът "Faces" на покойния рапър Мак Милър заема третото място с 67 000 продадени еквивалентни единици. Албумът първоначално беше пуснат безплатно през 2014 г., но до 15 октомври тази година не беше издаван комерсиално или разпространяван от стрийминг услугите.

Челната петица в класацията Билборд 200 за албуми се допълва от група "Колдплей" с 57 000 продадени еквивалентни единици от новия й студиен албум "Music of the Spheres" и "Бийтълс", които се завръщат в чарта след преиздаването на "Let It Be". От делукс версията на албума, която се появи на музикалния пазар на 15 октомври, за периода на отчитане са продадени 55 000 еквивалентни единици.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Young Thug #Билборд #Йънг Тъг