Рапърът Polo G запази челната си позиция в класацията на "Билборд" за сингли

Свежо Добави коментар

Рапърът, певец и автор на песни Поло Джи за втора поредна седмица е начело в класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли, съобщи сайтът на изданието.

Дуото "Силк соник" в състав Бруно Марс и Андерсън .Паак се изкачи от трета до втора позиция в чарта със сингъла "Leave the Door Open".

Канадският певец Джъстин Бийбър, който миналата седмица беше на четвърто място, се изкачи на трета позиция с парчето "Peaches", записано в сътрудничество с Даниъл Сизър и Гивион.

Челната петица в класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли се допълва от рапъра Лил Нас Екс с "Montero (Call Me by Your Name)" и певица Дуа Липа с парчето "Levitating", записано в сътрудничество с рапъра Да Бейби. Миналата седмица Лил Нас Екс и Дуа Липа заемаха съответно втората и шестата позиции в чарта.

Класацията на албумите на Билборд оглавява звездният проект "Slime Language 2" на студиото "Стоунър лайф рекърдс" на Янг Тъг. На второ място е "Fearless (Taylor's Version)" на Тейлър Суифт, следван от "Dangerous: The Double Album" на Морган Уолън.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Билборд #Polo G