Певицата Лизо е начело на класацията на “Билборд” за сингли

Свежо Добави коментар

Певицата Лизо остава начело на класацията на "Билборд" за сингли с "About Damn Time" за втора последователна седмица, съобщи сайтът на изданието.

Това е пилотното парче от новия албум "Special" на изпълнителката, който излезе в средата на месец юли.

Лизо не е стигала до върха на чарта на "Билборд" за сингли от 2019 г., когато лидерската позиция в продължение на седем седмици беше за парчето й "Truth Hurts".

Втората позиция в класацията отново е за британския певец Хари Стайлс със сингъла "As It Was". Той беше начело на подреждането десет непоследователни седмици.

Хитът "Running Up That Hill" на Кейт Буш също запазва третото си място. Парчето, написано преди почти четири десетилетия, отново е актуално благодарение на сериала "Странни неща".

В челната петица на подреждането на "Билборд" за сингли се нареждат Джак Харлоу с "First Class", както и рапърът Фючър с хита си "Wait for U", в който участват Дрейк и Темс.

Бионсе, чийто нов албум "Renaissance" излезе на 29 юли, заема шеста позиция с пилотната песен "Break My Soul". Тя се изкачва нагоре в подреждането с едно стъпало спрямо миналата седмица.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Лизо