Били Айлиш разказва история за предателство в "No Time To Die"

Свежо Добави коментар

Били Айлиш разказва история за предателство във видеото към песента "No Time To Die", която е основният саундтрак към новия филм за Джеймс Бонд - "Смъртта може да почака".

© Сн.: Matty Vogel / Animato Music / Universal Music Group

След дълго очакване петкратната носителка на "Грами" Били Айлиш разкри музикалното видео към песента "No Time To Die," която е водещата тема към 25тия филм за Джеймс Бонд - "Смъртта може да почака".

Филмът тръгва в кината у нас на 20-ти ноември 2020 г. Седмица по-рано, на 13-ти ноември, излиза саундтракът “No Time To Die” с музика на легендарния композитор Ханс Цимер.

© Сн.: Matty Vogel / Animato Music / Universal Music Group

Продуцентите на филма Майкъл Уилсън и Барбра Броколи разказват:

“Ханс и екипът му сътвориха необикновена и емоционална музика за “Смъртта може да почака”. За нас бе привилегия да работим с такъв легендарен композитор за един от най-добрите саундтраци на Бонд. Били и FINNEAS създадоха мощна и докосваща заглавна песен към 25тия филм.”

За музиката Цимер работи заедно с Джони Мар, който изпълнява и китарните линии в някои от мелодиите в саундтрака. Албумът включва и произведения на композитора и продуцент на филмова музика Стив Мазаро. Джони Мар, който след основаването на "The Smiths" се наслаждава на блестяща световна кариера като студиен музикант и солов артист, дълги години работи в успешно партньорство с Цимер . Мазаро влиза в екип с Цимер и за саундтрака към хитовия игрален филм на Дисни от 2019, “Цар Лъв”, и наскоро създаде музиката към "The Rhythm Section" с Блейк Лайвли и Джъд Лоу.

Режисьорът на “Смъртта може да почака”, Кари Фукунага, споделя:

“Много съм развълнуван, че именно Ханс създаде саундтрака. Музиката на Бонд винаги е била емблематична за филмите и станах свидител на това, как Ханс добави част от своята гениалност към наследството на Бонд.”

Звукозаписната компания "Decca" ще издаде и колекцията "Bond 25" в чест на премиерата на 25тия филм. Албумът ще включва нови аранжименти на 25 от най-легендарните теми на Бонд с близо 60-годишна история, сред които "From Russia With Love", "Diamonds Are Forever", "Live And Let Die", "GoldenEye" и "Die Another Day" във версия, записана от "Royal Philharmonic Orchestra" в "Abbey Road Studios".

© Сн.: Animato Music / Universal Music Group

“Смъртта може да почака” е продукция на "EON Productions", "Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM)" и "Universal Pictures International", а у нас филмът се разпространява от "Форум Филм България". Режисьор на лентата е Кари Фукунага, а в главната роля отново ще гледаме супер звездата Даниел Крейг в 5-тото му преобразяване в Джеймс Бонд. Крейг си партнира с Рами Малек , Леа Седу , Ралф Файнс , Наоми Харис , Ана де Армас...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър