Започнаха снимки на турския тв сериал "Червени рози"

Любопитно Добави коментар

Йозгю Намал и Йозджан Дениз ще играят главните роли в сериала "Червени рози" (Kizil Goncalar), чийто сценарий е написан от Неджати Шахин и ще се излъчва по турския Фокс. "Червени рози" ще бъде на екран през новия сезон.

Йозгю Намал ще си подели главната роля с Йозджан Дениз в първия си сериал от девет години насам, "Червени рози". Началото на снимките на новия проект обещава вълнуващи сюжетни линии и нови истории за любителите на турски сериали.

Сериалът, чийто сценарист е Неджати Шахин, ще разкаже историята на Левент (Йозджан Дениз), лекар идеалист, и Мерием (Йозгю Намал), израснала в консервативно семейство. Актьорският състав на "Червени гонбони" развълнува публиката. Имена като Мерт Язъджъоглу, Ситаре Акбаш, Хазал Тюресан, Шериф Ерол ще споделят екрана в "Червени рози".

Червени рози (Kizil Goncalar)

Червени рози (Kizil Goncalar)

Турският сериал "Червени рози" разказва за мъж, чийто живот е изпълнен със съжаление и разочарования. Красив и очарователен, той притежава всички качества, за да бъде щастлив в любовта. Въпреки това, предаден от скептицизма и вярвайки, че искрената и надеждна любов е само илюзия, той е загубил надежда за връзка.

Под фасадата на безразличието му към жените се крие тайната на стара рана, оставена от първата му любов. Сърцето му е пронизано от образа на онази жена и червените рози, които са си подарили един на друг. Всеки път, когато види тези цветя, той си припомня изгубената младост и грешните си избори.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #сериал