Райън Гослинг отговаря на критиките, че е "твърде стар", за да изиграе Кен

Клюки Добави коментар

Харизматичната 42-годишна холивудска звезда Райън Гослинг отговори на скептиците, които твърдят, че е "твърде стар", за да влезе в ролята на Кен в новия филм за Барби.

В неотдавнашно интервю за GQ Гослинг отговори на критиките, които получи за участието си в ролята на Кен в предстоящия филм за Барби, като мнозина твърдяха, че той е "твърде стар" за ролята. Актьорът отговори остроумно и невъзмутимо на критиците си.

"Бих казал, че ако хората не искат да си играят с моя Кен, има много други Кенове, с които да си играят", казва 42-годишният Кен пред GQ.

Гослинг намира дискусията около възрастта си за забавна, особено защото хората не са обръщали особено внимание на Кен, преди той да бъде избран. Той подчертава:

"Изведнъж обаче се оказва, че не, през цялото време сме се интересували от Кен. Не, не ви е пукало. Никога не сте се интересували. Никога не ви е било грижа. Барби никога не се е занимавала с Кен. Това е смисълът."

Вижте повече

Предстоящият филм "Барби" причини международен недостиг на розова боя

В новия филм за Барби е използвана толкова много розова боя, че предизвика международен недостиг.

Актьорът добави:

"Ако някога наистина сте се интересували от Кен, щяхте да знаете, че на никого не му пука за него. Така че вашето лицемерие е разобличено. Ето защо неговата история трябва да бъде разказана."

Макар че Гослинг даде да се разбере, че според него хората не са се интересували истински от Кен, той с чувство за хумор призна, че се чувства като представител на героя. Той шеговито каза:

"Сега ми пука за този пич. Аз съм като негов човек. 'Кен не можа да се появи, за да получи тази награда, затова аз съм тук, за да я приема вместо него'".

Критиките, с които се сблъска Гослинг, дойдоха от определена част от феновете, главно от поколението Z, които изразиха недоволство от възрастта му. Въпреки това много други фенове се застъпиха за него, като посочиха, че Кен технически е на 62 години.

Филмът "Барби" ще излезе по кината на 21 юли.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Райън Гослинг