Меган Фокс се развежда

Клюки Добави коментар

Меган Фокс официално подаде молба за развод с Брайън Остин Грийн, шест месеца след като той емоционално обяви, че са се разделили.

© Instagram / @meganfox

Според Е! News, Фокс посочила непримирими различия като своя причина за подаване на документи и поискала съвместно юридическо и физическо попечителство над децата им. Двойката има три деца заедно - 8-годишният Ноа Шанън, 6-годишният Боди Рансъм и 4-годишният Джърни Райв. Актрисата същото така не искам никоя страна да изплаща съпружеска издръжка. Според TMZ Грийн се съгласява с повечето от нейните искания.

Брайън и Меган са женени от 2010. Това е втория път в който тя подава молба за развод. Меган подаде молба за развод с Брайън през 2015, отново позовавайки се на непримирими различия, но двойката успява да запази брака си и година по-късно актрисата е отново е бременна.

Embed from Getty Images

Според интервю на Фокс в списание Elle през 2009 г., Меган и Брайън се срещнат на снимачната площадка на Hope & Glory. По това време тя е на 18, а той на 30. Тя споделя: „Трябваше да го убедя, че съм малко по-отговорна и любезна и имам други неща, които да донеса на масата, освен че съм на 18.“

През май тази година Брайън емоционално обяви в подкаста си, че Меган го е напуснала. Той разкри, че тя се е прибрала вкъщи от снимките на филм в края на 2019 и му каза, че „чувствам се повече като себе си и се харесвам повече“, когато тя е далеч от него. Те решават да се „разделят за малко“, като Брайън добавя, че тя и Машин Гън Кели са само „добри приятели“.

Брайън Остин Грийн потвърди раздялата със съпругата си Меган Фокс

Вижте повече

Брайън Остин Грийн потвърди раздялата със съпругата си Меган Фокс

Брайън Остин Грийн в понеделник разкри, че съпругата му Меган Фокс го е напуснала след като дълго време са били във връзка от разстояние, с което...

Същият този май Меган участва в музикалния видеоклип към песента Bloody Valentine на Машин Гън Кели. Оттогава тя и Кели станаха известни със своите публични декларации на любов. През септември Кели обяви, че се е влюбил за първи път във Фокс.

Продължителната раздяла на Фокс и Грийн в последно време стана все по-свадлива. Преди няколко седмици Меган критикува Брайън, след като той публикуваха снимка на сина им Джърни в Instagram. На снимката, която оттогава е изтрита, се вижда Грийн и синът му, облечени в костюми за Хелоуин. Тя го обвини, че подхранва историята, че тя е отсъстваща майка, а той е отдадения баща на годината.

Embed from Getty Images

Междувременно тази седмица Фокс направи своя дебют на червения килим с новото си гадже, рапър Машин Гън Кели, на American Music Awards. Също така показа и новата татуировка с надпис „el pistolero“, която някои фенове приеха като препратка към Кели. Наскоро актрисата каза, че „интензивността“ на връзката им е „поразителна“ и я сравнява с „цунами“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър