Меган Фокс се развежда

Клюки Добави коментар

Меган Фокс официално подаде молба за развод с Брайън Остин Грийн, шест месеца след като той емоционално обяви, че са се разделили.

© Instagram / @meganfox

Според Е! News, Фокс посочила непримирими различия като своя причина за подаване на документи и поискала съвместно юридическо и физическо попечителство над децата им. Двойката има три деца заедно - 8-годишният Ноа Шанън, 6-годишният Боди Рансъм и 4-годишният Джърни Райв. Актрисата същото така не искам никоя страна да изплаща съпружеска издръжка. Според TMZ Грийн се съгласява с повечето от нейните искания.

Брайън и Меган са женени от 2010. Това е втория път в който тя подава молба за развод. Меган подаде молба за развод с Брайън през 2015, отново позовавайки се на непримирими различия, но двойката успява да запази брака си и година по-късно актрисата е отново е бременна.

Embed from Getty Images

Според интервю на Фокс в списание Elle през 2009 г., Меган и Брайън се срещнат на снимачната площадка на Hope & Glory. По това време тя е на 18, а той на 30. Тя споделя: „Трябваше да го убедя, че съм малко по-отговорна и любезна и имам други неща, които да донеса на масата, освен че съм на 18.“

През май тази година Брайън емоционално обяви в подкаста си, че Меган го е напуснала. Той разкри, че тя се е прибрала вкъщи от снимките на филм в края на 2019 и му каза, че „чувствам се повече като себе си и се харесвам повече“, когато тя е далеч от него. Те решават да се „разделят за малко“, като Брайън добавя, че тя и Машин Гън Кели са само „добри приятели“.

Вижте повече

Брайън Остин Грийн потвърди раздялата със съпругата си Меган Фокс

Брайън Остин Грийн в понеделник разкри, че съпругата му Меган Фокс го е напуснала след като дълго време са били във връзка от разстояние, с което...

Същият този май Меган участва в музикалния видеоклип към песента Bloody Valentine на Машин Гън Кели. Оттогава тя и Кели станаха известни със своите публични декларации на любов. През септември Кели обяви, че се е влюбил за първи път във Фокс.

Продължителната раздяла на Фокс и Грийн в последно време стана все по-свадлива. Преди няколко седмици Меган критикува Брайън, след като той публикуваха снимка на сина им Джърни в Instagram. На снимката, която оттогава е изтрита, се вижда Грийн и синът му, облечени в костюми за Хелоуин. Тя го обвини, че подхранва историята, че тя е отсъстваща майка, а той е отдадения баща на годината.

Embed from Getty Images

Междувременно тази седмица Фокс направи своя дебют на червения килим с новото си гадже, рапър Машин Гън Кели, на American Music Awards. Също така показа и новата татуировка с надпис „el pistolero“, която някои фенове приеха като препратка към Кели. Наскоро актрисата каза, че „интензивността“ на връзката им е „поразителна“ и я сравнява с „цунами“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър