Меган Фокс и Машин Гън Кели официално са двойка

Клюки Добави коментар

Меган Фокс и Машин Гън Кели публикуваха дръзка снимка в Instagram, с която официално обявиха връзката си.

Двойката позира за черно-бяло селфи в огледало, което рапърът, чието истинско име е Ричард Колсън Бейкър, сподели в профила си в Instagram във вторник.

„Чаках цяла вечност да те намеря отново ... 🔪💫❤️🔪", пише Кели.

Снимката идва два месеца, след като двойката за първи път е романтично свързана през май, подтиквайки отчудения съпруг на Фокс Брайън Остин Грийн да потвърди, че те са се разделили в края на миналата година след 10 години брак.

Брайън Остин Грийн потвърди раздялата със съпругата си Меган Фокс

Вижте повече

Брайън Остин Грийн потвърди раздялата със съпругата си Меган Фокс

Брайън Остин Грийн в понеделник разкри, че съпругата му Меган Фокс го е напуснала след като дълго време са били във връзка от разстояние, с което...

Mиналата седмица в съвместно интервю с Кели за подкастa Give Them Lala ... With Randall Фокс сподели, че тя почувствала мигновена връзка с рапъра, след като започнали да работят заедно.

„Веднага разбрах, че той е това, което наричам пламък-близнак“, каза тя. "Вместо сродна душа, пламък-близнак всъщност е там, където една душа се е издигнала на достатъчно високо ниво, за да може да се раздели едновременно на две различни тела. Така че всъщност сме две половинки на една и съща душа, мисля . И това му казах почти веднага, защото го усетих веднага. "

Кели обаче, че не бил толкова уверен в това в началото на съвмесната им работа, обяснявайки, че “тя чакала навън на стъпките на караваната му, всеки ден ... за да хвана погледа му”.

Новата двойка, участва заедно в музикалния клип на Машин Гън Кели „Кървава Валентин“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър