Меган Фокс и Машин Гън Кели официално са двойка

Клюки Добави коментар

Меган Фокс и Машин Гън Кели публикуваха дръзка снимка в Instagram, с която официално обявиха връзката си.

Двойката позира за черно-бяло селфи в огледало, което рапърът, чието истинско име е Ричард Колсън Бейкър, сподели в профила си в Instagram във вторник.

„Чаках цяла вечност да те намеря отново ... 🔪💫❤️🔪", пише Кели.

Снимката идва два месеца, след като двойката за първи път е романтично свързана през май, подтиквайки отчудения съпруг на Фокс Брайън Остин Грийн да потвърди, че те са се разделили в края на миналата година след 10 години брак.

Вижте повече

Брайън Остин Грийн потвърди раздялата със съпругата си Меган Фокс

Брайън Остин Грийн в понеделник разкри, че съпругата му Меган Фокс го е напуснала след като дълго време са били във връзка от разстояние, с което...

Mиналата седмица в съвместно интервю с Кели за подкастa Give Them Lala ... With Randall Фокс сподели, че тя почувствала мигновена връзка с рапъра, след като започнали да работят заедно.

„Веднага разбрах, че той е това, което наричам пламък-близнак“, каза тя. "Вместо сродна душа, пламък-близнак всъщност е там, където една душа се е издигнала на достатъчно високо ниво, за да може да се раздели едновременно на две различни тела. Така че всъщност сме две половинки на една и съща душа, мисля . И това му казах почти веднага, защото го усетих веднага. "

Кели обаче, че не бил толкова уверен в това в началото на съвмесната им работа, обяснявайки, че “тя чакала навън на стъпките на караваната му, всеки ден ... за да хвана погледа му”.

Новата двойка, участва заедно в музикалния клип на Машин Гън Кели „Кървава Валентин“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър