Арнолд Шварценегер разкрива, че му е поставен пейсмейкър

Клюки Добави коментар

Терминаторът с пейсмейкър: Шварценегер претърпява сърдечна операция.

Арнолд Шварценегер във "FUBAR"

Арнолд Шварценегер във "FUBAR"

Арнолд Шварценегер наскоро разкри, че му е имплантиран пейсмейкър, за да регулира работата на сърцето му.

"Миналия понеделник се подложих на операция, за да се превърна малко повече в машина: Поставиха ми пейсмейкър, "звездата от "Терминатор" сподели в ежедневния си уелнес подкаст "Arnold's Pump Club". "Преди всичко искам да знаете, че се чувствам чудесно! Направих си операцията в понеделник, а в петък вече бях на голямо екологично събитие с моята приятелка и колежка фитнес кръстоносец Джейн Фонда. Никой никога не би си помислил, че съм започнала седмицата с операция".

Шварценегер благодари на медицинския си екип в клиниката в Кливланд.

Актьорът и бивш губернатор на Калифорния се грижи внимателно за здравето на сърцето си заради генетично заболяване на сърцето, което отнема живота на майка му през 1998 г., когато тя не получава необходимата операция за смяна на клапата.

Шварценегер открива, че има нужда от пейсмейкър по време на последния рутинен преглед по-рано този месец. След направените тестове лекарят му препоръча незабавното поставяне на пейсмейкъра, особено предвид наближаването на втория сезон на телевизионния му сериал "FUBAR".

Арнолд Шварценегер във "FUBAR"

Арнолд Шварценегер във "FUBAR"

"В понеделник отидох и ми инсталираха новата машинна част", каза той. "Както казах, в петък вече си вършех обичайната работа по опазване на околната среда и никой не знаеше нищо. Известно време не мога да правя сериозните си тренировки в залата, но ще бъда 100% готов за FUBAR следващия месец!"

В края на предаването Шварценегер признава, че обикновено пази здравето си в тайна, но през годините е осъзнал колко много може да помогне на хората, които преминават през подобни здравословни предизвикателства, ако е открит за собствените си проблеми.

"Можех да го запазя в тайна" - завършва той. "Но знам, че вече имаме повече от 750 000 абонати - селото вече е град - и много от вас вероятно се сблъскват със собствени здравословни предизвикателства. Искам да знаете, че не сте сами. И ако отлагате нещо от страх, надявам се, че съм ви вдъхновил да послушате лекарите си и да се погрижите за себе си. Именно за това е "Arnold’s Pump Club". Има тежести, които никой от нас не може да вдигне сам. Но заедно можем да вдигнем всичко - можем да вдигнем света. Тук никога не сте сами."
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Арнолд Шварценегер