Хилария и Алек Болдуин разкриха името на новородения си син

Любопитно Добави коментар

62-годишният Алек Болдуин и 36-годишната Хилария Болдуин станаха родители във вторник (08.09.20) на петото си дете и сега разкриха името, което избраха за новороденото си момченце.

Хилария публикува снимка в Instagram на новороденото момченце и написа:

„Радваме се да ви запознаем с Едуардо Пау Лукас Болдуин.
Роден на 8 септември 2020 г. в 19:46 ч.
Името му означава „богат пазител на мира и светлината“.
Обичаме те скъпи Еду".

Хилария Болдуин обяви седмата си бременност в началото на април 2020 г. Две преди това нейни бременности завършиха с аборти. През ноември 2019 г., след като забременя за шести път, Хилария обяви, че плодът й е мъртъв, петата й бременност също е неуспешна.

Съпругата на Алек Болдуин сподели колко усилия и е коствало, за да не се затвори в себе си, да оцелее в тези трудни дни и да преживее трагедиите.

"Редовно ходя на психотерапевт. Почти всяка седмица. В такива трудни моменти - след загубата на две бременности - наистина не ми беше лесно да избера пътя на щастието. Трябваше да работя усилено за това. Това продължавам да правя и сега," - призна Хилария в Instagram, след като фен я попита дали е потърсила помощ от специалист.

Предишното й раждане се състоя през май 2018 г. - тя обяви раждането на сина си на 17 май. Момчето беше кръстено Ромео Алехандро Давид.

Алек Болдуин има още двама сина и дъщеря от Хилария - Кармен Габриела (2013), Рафаел Томас (2015), Леонардо Ангел Чарлз (2016), както и дъщеря Ирландия от първия му брак с актрисата Ким Бейсинджър (1995).

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър