Фахрие Евджен се готви активно за завръщането си на екран

Клюки Добави коментар

Известният блогър Дедикодуку Кокук разпространи новината, че актрисата Фахрие Евджен активно се подготвя за завръщането си на екран.

Според слуховете Фахрие Евджен има няколко проекта, по които работи в момента или които обмисля. Освен това се говори, че скоро ще започне да се снима за нова реклама. Възможно е да планира да се завърне в света на телевизията или киното с нови интересни проекти, които ще заинтригуват феновете ѝ. Готовността ѝ да се завърне и да се снима в реклами подсказва за предстоящото ѝ завръщане към работа в развлекателната индустрия.

Първото участие на Фахрие Евджен е през 2005 г. в поредицата „Никога не забравяй“ като гост-актьор. През 2006 г. изиграва кратка роля в сериала „Меланхолия“ заедно с Емре Алту. През същата година започва да се снима в сериала „Листопад“ (Неждля Текин), където изпълнява ролята на една от сестрите в семейство Текин – Неджля, след което започва и голямата ѝ популярност. В началото на 2009 г. Фахрие постъпва в Босфорския университет, където изучава история, но по-късно прекъсва заради участието си в „Листопад“. През 2007 г. получава първата си роля в киното, във филма „Небеса“, където си партнира с Енгин Алтан Дюзайтан. Една година по-късно отново се снима за киното заедно с Толгахан Саишман – в „Мач за двама“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #сериал #Фахрие Евджен