Ема Стоун е истински пожар в ролята на иконичната Круела

Афиш Добави коментар

Тя е огън. Тя е кралицата на злото. Тя е Ема Стоун, която влиза в ролята на култовата и неподражаема Круела.

Най-новата екранизация, вдъхновена от един от най-емблематичните злодеи на Дисни, подарява на зрителите възможността да надникат отвъд ексцентричната, забележителна визия и да разберат какво се крие в душата на Круела, красиво обгърната в животинска кожа и студен, поразяващ поглед.

Естела е умно и красиво момиче, което мечтае да наложи името си в редиците на най-влиятелните в света на модата. Началото на нейния път обаче е белязан от съдбоносна среща с двама крадци, с които „завладяват“ Лондон и вместо към света на модата, се отправят стремглаво към света на неприятностите.

Талантът на Круела попада в полезрението на Баронеса фон Хелман (двукратната носителка на „Оскар“ Ема Томпсън), модна легенда, известна с убийствените си стил и класа. Запознанството им предизвиква вълна от събития, които ще извадят наяве неподозирани тайни и ще разкрият тъмната страна на Естела.

Режисьор на Круела е Крейг Гилеспи, а носителките на „Оскар“ Ема Стоун и Ема Томпсън си партнират с още звезди, сред които Джоел Фрай, Емили Бийчъм, Марк Стронг и др.

Подгответе се за стил, класа и невероятна история с привкус на зло заедно с Круела, която завладява кината този май!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ема Стоун #Круела