Елизабет Чеймбърс: Шокирана и съкрушена съм от скандала с Арми Хамър

Скандал Добави коментар

Елизабет Чеймбърс сподели мнението си в Instagram за слуховете, които се въртят около бившия съпруг Арми Хамър през последния месец.

© Instagram / elizabethchambers

Арми Хамър напусна два големи холивудски проекта, след като се сблъска с твърдения за сексуални издевателства и канабалистични фантазии. Акаунт в Instagram, наречен House of Effie, публикува поредица от директни съобщения, за които се твърди, че са от актьора. В съобщенията, някои от които датират от преди няколко години, описват афери, сексуално насилие и канабалистични фантазии. Две бивши на Хамър, Пейдж Лоренце и Къртни Вучекович, споделиха своите истории на Page Six: Лоренце каза, че е използвал нож, за да я маркира с буквата "А", докато Вучекович сподели, че актьора й е казал, че иска да и изяде ребро.


Сега Елизабет Чеймбърс най-накрая директно говори за скандала. Публикувайки снимка на плаж на Каймановите острови, Чембърс пише, че е „шокирана“ и „съкрушена“ от обвиненията срещу Хамър.

От седмици се опитвам да проумея всичко, което се е случило. Шокирана, съкрушена и съсипана съм. Да оставим на страна разбитото сърце, аз слушам и ще продължа да слушам и да се образовам по тези деликатни въпроси “, написа Чеймбърс в Instagram.

„Не осъзнавах колко малко знаех. Подкрепям всяка жертва на нападение или малтретиране и призовавам всеки, който е изпитвал тази болка, да потърси помощта, от която тя или той се нуждае, за да се излекува. "

Чеймбърс заяви, че освен тази публикация в Instagram, тя няма да коментира повече за предполагаемите действия на бившия си съпруг, и ще продължи да се фокусира върху децата си - Харпър и Форд.

„Благодаря за цялата любов и подкрепа и благодаря предварително за вашата доброта, уважение и внимание към нашите деца и мен, докато намерим начин да продължим напред“, завърши тя.

Миналата седмица Чембърс намекна за скандала на Хамър, когато чу, че бившият му режисьор и съ-звезда Лука Гуаданино и Тимотей Шаламет се събират отново, за да заснемат филм за канибали. “Нямам думи ”, написа Чембърс, която подаде молба за развод с Хамър през лятото.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър