Чарли Шийн се завръща, прави нов сериал​​

Клюки Добави коментар

С главната си роля в сериала "Двама мъже и половина" Чарли Шийн беше една от най-високоплатените телевизионни звезди в света. Сега чичо Чарли се завръща с нов сериал.

Чарли Шийн в "Двама мъже и половина"

Чарли Шийн в "Двама мъже и половина"

Чарли Шийн поема главната роля в нов сериен проект на създателя на "Антураж" Дъг Елин. Драмата се нарича "Ramble On", съобщава Cinemablend, и разказва за група холивудски звезди, които отдавна са преминали най-добрите си години и планират завръщането си. Звездата от "Двама мъже и половина" играе себе си. В актьорския състав са още баща му Мартин Шийн ("Юда и черният месия"), звездите от "Антураж" Кевин Конъли, Кевин Дилън и Емануела Крики, както и Джон К. Макгинли ("Scrubs"), Джейми-Лин Сиглър ("Семейство Сопрано"), Харви Гилен ("Какво правим в сенките"), Ана Ортис ("Любов, Виктор") и Кимико Глен ("Оранжевото е новото черно").

Снимките на пилотния епизод на "Ramble On" започнаха едва наскоро в Лос Анджелис. Засега няма информация кога ще е готов сериала и по кой телевизионен канал или стрийминг платформа ще бъде показан.

Минаха десет години, откакто Чарли Шийн беше изхвърлен от хитовия ситком "Двама мъже и половина", защото се скара с продуцента Чък Лори и наркотичните си изцепки.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #сериал