Cardio Tonic – лек за артериалната хипертония

Здраве Добави коментар

Какво представлява артериалната хипертония?

Артериалната хипертония е вид заболяване, характеризиращо се с покачване нивата на кръвно налягане. Това състояние е свързано с първично органично увреждане на органите и системите. Артериалната хипертония е сред често срещаните заболявания, в по-напреднала възраст.

Етапи на артериална хипертония

В зависимост от нивата на кръвно налягане се определят няколко стадия. Те включват:

Етап 1  - завишеното кръвно налягане, над 140-150 / 90-99 мм. Hg. Чл., без аномалии в сърдечно-съдовата система.

Етап 2  - включва високо кръвно, в границите от 160-17Е / 100-109 мм. Hg. Чл. в комбинация с левокамерна хипертрофия на сърцето, без признаци на увреждане на други органи;

Етап 3  - е типичен с високо артериално налягане, над 180/110 mm Hg в комбинация с увреждане на сърцето и други органи (мозък, ретина, бъбреци и др.).

Фактори допринасящи проявата на хипертония:

Съществуват някои фактори, повлияващи развитието на хипертония:

  • невропсихична травматизация, емоционален стрес;
  • наследствени - конституционни характеристики;
  • професионални опасности;
  • постоянно напрежение на зрението, вниманието;
  • хранителни характеристики (злоупотреба със сол);
  • свързано с възрастта - преструктуриране на хипоталамо-хипофизната система;
  • наранявания на черепа;
  • интоксикация (тютюнопушене, алкохол).

В началото на заболяването могат да се появят усещания (субективни), под форма на често възникващи главоболия, замаяност, обща слабост, умора, раздразнителност и безсъние.

Понякога страдащият от артериална хипертония няма оплаквания. В такива случай, случайното измерване на кръвно, показва неговото повишаване. В бъдеще, когато кръвното налягане стане стабилно и по-високо, оплакванията стават по-изразени. Те се обуславят и от задух, който се проявява при ходене, усещане за болка в сърцето, сърцебиене, главоболие. Тези симптоми зачестяват с времето.

При рязко покачване на кръвното, често се появява и възбуда или е в резултат на такава. При претоварване по време на работа, също  могат да се развият явления на церебрална криза, проявяващи се под формата на усещане за тежест и натиск в главата или силни главоболия, придружени от замаяност, гадене, повръщане и понякога зрително увреждане. Причината за тази криза е остър спазъм на мозъчните съдове.

Ето как да се справим с това заболяване. Научете за: Cardio Tonic – може ли да пребори хипертония.

CardioTonic Both v03 6 300x450

Какво е действието на капки Кардио тоник:

Продуктът е изцяло на билкова основа и оказва пълното си действие, още в първите 6 часа от приема му.

Капките с натурален природен състав нямат странични ефекти и за разлика от лекарствените препарати, не водят до стресов спад на кръвното налягане. Грижат се за балансираната работа на сърцето.

Cardio tonic капки водят до пълно възстановяване на естествените процеси в кръвоносната система. Премахват аритмията, стенокардия, подобряват паметта, борят се с неврози, възстановяват речта и подвижността, след инсулт. Всичко това намалява риска от развитие на артериалната хипертония.

Кардио тоник капки състав:

Хомеопатичният продукт Cardio tonic се справя с артериална хипертония по щадящ за цялостния организъм начин. За разлика от многото лекарствени медикаменти, които имат редица странични ефекти, в т. ч. над други органи и системи, Cardio Tonic има изцяло природен състав. Той съдържа глог, маточина, кръвен здравец, копър семе и бреза лист.

Как да поръчам CARDIO TONIC – КАПКИ

Продуктът може да бъде поръчан в официалната страница на сайта: cardiotonic.me. Това е гаранция за неподправен замърсител, бърза доставка и възползване от големи намаления.

В заключение:

Не чакайте артериалната хипертония да завладее организма и да преобърне живота ви. Вземете мерки още днес и живейте дълго и здравословно!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър