Антивирусна маска за спорт от Under Armour

Здраве 1 коментар

Under Armour Engineers е първа по рода си маска за спортисти и фитнес маниаци, които искат да тренират отговорно.

От месеци насам милиони спортисти по цял свят се борят с дилемата дали да тренират в залата или да си останат вкъщи, дали да не носят маска за лице, ако тренират публично или навън. Дебатите продължават да се вихрят за това как най-добре да останете здрави извън дома и кога да тренирате с маска за лице. Under Armour предлага решение.

UA SPORTSMASK - многократна водоустойчива маска

UA SPORTSMASK - многократна водоустойчива маска

© Under Armour

UA SPORTSMASK е многократна, водоустойчива маска за лице, създадена за максимално улеснено дишане от иновационния екип на Under Armour за рекордно кратко време. Тази първа по рода си маска функционира за намаляване на разпространението на дихателни капчици от потребителя. В горната част на маската е монтиран мост за носа, който помага да се закрепи на място и да се смекчи въздушният поток към очите, като се предотврати замъгляването на очила.

Конструкция на маската е защитена от патент, тя разполага с уникален, трислоен модел, проектиран специално за активен спорт.

Като част от старта, Under Armour ще разпространява UA SPORTSMASK на студенти спортисти по целия свят. Това е част от текущите усилия на компанията за защита на здравето и благосъстоянието на всички спортисти, които усърдно очакват и се подготвят за пълното завръщане на спорта.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #covid-19 #маска #Under Armour