Ан Хатауей си спомня странен въпрос от интервю, когато е била на 16

Клюки Добави коментар

Ан Хатауей разкрива странния въпрос, който ѝ е бил зададен в началото на кариерата ѝ в развлекателната индустрия.

Ан Хатауей  в Бандитките на Оушън (2018)

Ан Хатауей в Бандитките на Оушън (2018)

Докато Ан Хатауей присъстваше на филмовия фестивал "Сънданс", за да промотира последния си филм "Айлин", актрисата сподели един неприятен въпрос, който ѝ е бил зададен в началото на кариерата ѝ в развлекателната индустрия.

"Ти добро или лошо момиче си?" - спомня си тя, че са я питали в интервю когато е била 16-годишна.

Въпреки възрастта си, Хатауей вече е била на върха в Холивуд, участвайки в хитови филми като "Дневниците на принцесата". Но натрапчивият въпрос се загнездва в ума ѝ и тя не може да не се замисли за него, докато промотира "Айлийн" - филм, който разглежда сложността на това да бъдеш жена.

Ан Хатауей и Томасин Маккензи в Eileen (2023)

Ан Хатауей и Томасин Маккензи в Eileen (2023)

"Мисля, че това е една изключителна работа", каза Хатауей за филма, в който тя е в ролята на психолог, работещ в бостънски затвор през 60-те години на миналия век.

"Видях изследване на женската сложност, което ме докосна много, много дълбоко, и почувствах, че Уил Олдройд е режисьор, на когото може да се вярва, че ще разкаже сложни истории, особено за жени."

Носителката на "Оскар" споделя, че е решила да се включи във филма, след като е видяла филма на Олдройд от 2016 г. "Лейди Макбет", в който Флорънс Пю е в ролята на жена, затънала в нещастен брак с по-възрастен мъж.

Тъй като продължава да се изявява в индустрията, Хатауей използва платформата си, за да хвърли светлина върху често неудобното и несправедливо отношение към жените в развлекателната индустрия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ан Хатауей