Ан Хатауей: "Предупреждаваха ме, че кариерата ми ще приключи на 35"

Клюки Добави коментар

Ан Хатауей размишлява за това, че когато е била млада, са ѝ казвали, че ще бъде успешна само докато навърши определена възраст.

Ан Хатауей в “Мошенички от класа”

Ан Хатауей в “Мошенички от класа”

Ан Хатауей разказва за предизвикателствата, с които се е сблъскала в началото на кариерата си, когато е била предупредена, че успехът ѝ ще намалее, след като навърши 35 години.

"Когато започнах да се занимавам с тази индустрия като дете, ме предупреждаваха, че кариерата ми ще се срине на 35-годишна възраст, с което, както знам, се сблъскват много жени", казва Хатауей пред изданието. "Нещото, което се е развило през [това време], е, че все повече жени правят кариера по-късни в живота си, което според мен е фантастично."

Въпреки това тя призна, че все още има какво да се направи.

"Очевидно това не означава, че трябва да правим парад - някой ми каза това онзи ден: "Има с какво да се гордеем, но има и какво да поправим", добави тя.
Ан Хатауей в “She Came to Me”

Ан Хатауей в “She Came to Me”

В интервюто Хатауей се върна назад към разнообразната си филмография, като посочи как филми като "Планината Броукбек", "Интерстелар", "Дневниците на принцесата" и "Дяволът носи Прада" са оставили трайно въздействие върху публиката.

"Толкова е приятно усещането да знаеш, че си вплетен в нечий живот", казва тя. "Не мога да опиша честта да знам, че участвам в моменти, в които хората се нуждаят от утеха. Наистина ме вълнува фактът, че моето пътуване като изпълнител е свързано с хората. Обичам [когато] проектите имат живот отвъд първоначалното им пускане на пазара."

Миналата година Хатауей участва във филмите "Часът на Армагедон" заедно с Джеръми Стронг и “WeCrashed" заедно с Джаред Лето. Тази година й предстоят две последователни филмови премиери - "She Came to Me" и “Ейлийн".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ан Хатауей