За пети и последен път: Харисън Форд в ролята на Индиана Джоунс

Клюки Добави коментар

Харисън Форд отново посяга към шапката и камшика, за да изпълни ролята на Индиана Джоунс за петия и последен филм, този път режисиран от Джеймс Манголд.

Филмът е в препродукция и ще започне снимки тази пролет. Това ще е първия филм за Индиана Джоунс, който няма да бъде режисиран от легендарния Стивън Спилбърг.

„Lucasfilm е в предварителна продукция на следващата част от Индиана Джоунс. Начело е Джеймс Манголд, режисьор на „Пълно ускорение“, а самият Инди, Харисън Форд, ще се върне, за да продължи пътешествието на своя емблематичен герой. Приключението пристига през юли 2022 г. “, туитна Дисни.

Крис Прат, за когото имаше слухове, че ще участва в проект за Индиана Джоунс - не е споменат.

По-рано тази година, в шоуто на CBS в неделя сутрин, Форд каза: „Когато имаме възможност да направим още един, това ще стане, защото хората харесват поредицата. Чувствам се длъжен да направя така, че амбициите ни да са толкова големи, колкото бяха, когато започнахме."

78-годишният Форд влиза за първи път в ролята на Инди в „Похитителите на изчезналия кивот“ през 1981 г., последван от „Индиана Джоунс и храмът на обречените“ (1984), „Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход“ (1989) и за последно в „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп” през 2008.

Форд се върна към редица от най-известните си ранни роли през последните няколко години, включително Хан Соло през 2015 в „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ и Рик Декард в „Blade Runner 2049“ от 2017 г.

Съобщението на компанията беше направено в презентация за деня на дигиталните инвеститори - където тя също така разкри планове за 10 нови проекти в света на Междузвездни войни и 10 нови проекти в света на Марвел.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Харисън Форд