Хю Джакман се развежда след 27-годишен брак

Клюки Добави коментар

Хю Джакман и Дебора-Лий Джакман обявиха, че се разделят след 27 години брак.

Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий Фърнес обявиха, че слагат край на брака си след 27 години. Австралийските актьори се ожениха през 1996 г. и имат две деца - Оскар, на 23 г., и Ава, на 18 г.

В съобщение до списание People двойката казва: "Бяхме благословени да споделим почти три десетилетия заедно като съпруг и съпруга в един прекрасен, любящ брак. Сега пътуването ни се променя и ние решихме да се разделим, за да продължим индивидуалното си развитие.
"Семейството ни е било и винаги ще бъде наш основен приоритет. Предприемаме тази следваща глава с благодарност, любов и доброта. Високо ценим проявата на уважение към личния ни живот, докато семейството ни преминава през този преход в живота на всички ни."

Изявлението е подписано като "Деб и Хю Джакман", с допълнение: "Това е единственото изявление, което някой от нас ще направи."

През април двойката отпразнува 27-ата годишнина от сватбата си. Двойката присъства заедно на Балът на "Метрополитън" през май. Миналия месец семейство Джакман съвместно дари над 1 млн. долара на фондацията SAG-AFTRA в подкрепа на стачкуващите актьори.

Джакман е известен с ролята си на Върколака в поредицата "Х-Мен", а освен това е участвал в "Най-великият шоумен" и "Клетниците".

Дебора-Лий Джакман има богата кариера в австралийското кино и телевизия в периода на 80-те и 90-те години.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Хю Джакман