Том Холанд разкри, че е трезвен от повече от година

Клюки Добави коментар

Том Холанд разкрива, че е трезвен от една година и четири месеца.

Том Холанд в "The Crowded Room"

Том Холанд в "The Crowded Room"

© Apple TV+

Холанд казва, че последният му проект - сериалът на Apple TV+ "The Crowded Room" - му помога да разпознае своите проблеми. В сериала Холанд играе Дани Съливан - млад мъж, който случайно попада в беда, след като е арестуван за престъпление, което не е извършил.

"Да науча за психичното здраве и неговата сила, както и да разговарям с психиатри за борбата на Дани, беше нещо много полезно за моя собствен живот", казва британецът пред Entertainment Weekly.
"Физическите аспекти на работата не ми са чужди, защото се занимавам с екшън филми", обяснява той. "Но психическият аспект наистина ме пречупи и ми отне много време да се възстановя след това, да се върна към реалността."

След девет месеца на снимки Холанд осъзнава, че е време да се откъсне от героя си в името на здравето си.

"Виждах себе си в него, но в личния си живот си спомням, че малко се сринах вкъщи и си помислих: 'Ще си обръсна главата. Трябва да си обръсна главата, защото трябва да се отърва от този персонаж'", споделя Холанд. "И очевидно бяхме по средата на снимките, така че реших да не го правя. Това беше нещо различно от всичко, което съм преживявал до сега."

Холанд се надява, че след преживяното от него зрителите ще имат повече уважение и съчувствие към хората, които имат проблеми с психичното здраве.

Миналата година Холанд разкри, че се оттегля от платформите на социалните медии, за да се грижи по-добре за своето психично здраве.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Том Холанд