София Вергара за развода си с Джо Манганиело : "Не исках да бъда стара майка"

Клюки Добави коментар

София Вергара разкри в интервю, че причината за развода ѝ с Джо Манганиело е, че тя не иска да има повече деца. Актрисата, която е на 51 години, вече има един син от първия си брак и се чувства готова да стане баба.

София Вергара в GRISELDA по Нетфликс

София Вергара в GRISELDA по Нетфликс

Наскоро София Вергара разкри в интервю за испанския вестник "Ел Паис", че причината за раздялата ѝ с Джо Манганиело са различните им възгледи по отношение на това да имат деца.

Размишлявайки върху ситуацията, Вергара споделя пред вестника:

"Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми беше по-млад; той искаше да има деца, а аз не исках да бъда стара майка. Чувствам, че това не е честно спрямо бебето".
"На 19 години родих син, който сега е на 32 години, и съм готова да бъда баба, а не майка", " продължава тя, визирайки сина си Маноло Гонзалес Вергара, когото има с първия си съпруг Джо Гонзалес.

Вергара подчерта решимостта си да запази фокуса върху личния си живот, дори и да стане баба.

"Почти съм в менопауза, това е естественият ход на нещата", казва тя и добавя: "Когато синът ми стане баща, нека ми донесе бебето за известно време, а след това ще му го върна и ще продължа живота си - това е, което трябва да направя."

Освен това Вергара сподели своя критерий за евентуален бъдещ партньор, като отбеляза, че той вече трябва да има деца.

През юли Вергара и Манганиело обявиха, че се развеждат след седемгодишен брак, като се позоваха на съвместно решение и помолиха за лично пространство през този нов етап от живота им.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #София Вергара