Софи Търнър реагира на новата песен на Тейлър Суифт за Джо Джонас

Клюки Добави коментар

Софи Търнър реагира на новата песен на Тейлър Суифт, за която се твърди, че е за Джо Джонас.

Софи Търнър сподели мнението си за новоизлязлата песен на Тейлър Суифт "Mr. Perfectly Fine", която певицата е написала през 2008 г., същата година, в която се разделя с Джо Джонас.

“Не е не хит” - написа 25-годишната Търнър, която се омъжи за Джонас през май 2019 , в сряда в Instagram Story заедно с клипче от видеото с текста на песента.

31-годишната Суифт бързо забеляза комплимента на Търнър и написа в собствения си Instagram профил:

"Винаги ще коленича пред кралицата на Севера”

Суифт и Джонас се срещат от юли 2008 до октомври 2008, като по онова време се твърди, че Джо е скъсал с нея по телефона. По-късно Джонас твърди в писмо до феновете си, че Суифт е тази, която му е затворила телефона. През 2019 г. Суифт призна, че съжалява, че е подложила Джонас на такъв натиск с песните си.

Песента "Mr. Perfectly Fine" е една от многото, които Суифт споделя от "трезора" си, за да промотира предстоящата презаписана версия на албума си от 2008 - “Fearless". Въпреки че носителката на "Грами" не потвърди, че Джонас е нейната загадъчна муза, тя намекна в Twitter, че "Mr. Perfectly Fine" се основава на истинска история, за разлика от "песните, базирани на измислица, за да се избегне драмата" в албумите ѝ от 2020 г., "Folklore" и "Evermore".

Fearless (Taylor's Version) ще бъде пуснат в продажба в петък, 9 април.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър