Съобщение за бебе принуди участници да се откажат от шоуто "Един за друг"

Клюки Добави коментар

Четири двойки продължават във финалните изпитания на романтичната надпревара.

Един за друг - Виктория и Георги хвърлиха бомба, когато потвърдиха, че очакват бебе!

Един за друг - Виктория и Георги хвърлиха бомба, когато потвърдиха, че очакват бебе!

Последният епизод на разтърсващото любовно състезателно шоу "Един за друг" накара зрителите да се изправят на ръба на седалките си с букет от емоции! Но първо нека поговорим за спиращата дъха новина, която разтърси играта. Виктория и Георги хвърлиха бомба, когато потвърдиха, че очакват бебе! Извикайте възхищението на останалите участници, които не можеха да сдържат радостта си. За съжаление това означаваше, че Виктория и Георги трябва да напуснат състезанието, но те останаха във вилата на любовта, за да подкрепят своите колеги.

В развоя на епизода четири двойки стигнаха до финалните игри. Късметлийските двойки, които се класираха напред, бяха Габриела и Десислав, Димана и Христо, Кристина и Артьом и Виктория и Явор. С помощта на фаворитите от миналия сезон двойките натрупаха сериозни парични средства, за да повишат общото си класиране. Последните две предизвикателства обаче не бяха шега - те бяха изпълнени с адреналин и напрежение!

В първото изпитание двойките трябваше да се справят с нервно-разтърсващо подводно балансиране. Благодарение на опита на финалистите от Сезон 3 Гергана и Радослав участниците спечелиха допълнителни 25 секунди. Говорим за промяна на играта! Виктория и Явор бяха единствените, които успяха да преодолеят водното предизвикателство в рамките на определеното време. За съжаление, Димана и Габриела трябваше да хвърлят кърпата поради рисковия характер на играта.

Кристина и Артьом, Един за друг

Кристина и Артьом, Един за друг

След това на любителите на адреналина сред нас беше организирано вълнуващо дрифт състезание. Двойките преминаха през специално трасе, украсено с изображения от минали изпитания. Тяхната мисия? Да запомнят кои картини представляват липсващите игри. Това беше истинско изпитание за паметта и самообладанието, а най-младата двойка, Габриела и Десислав, се справи с него и си прибра 5000 лв. Кристина и Артьом си осигуриха второто място с допълнителни 3000 лева, а Димана и Христо грабнаха третото място с бонус от 1000 лева.

Но дръжте се за местата си, защото последните дни на "Един за друг" обещават още повече изненади! Кой ще се превърне в крайния шампион на това вълнуващо българско телевизионно шоу?

Габриела и Десислав, Един за друг

Габриела и Десислав, Един за друг

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър