Шая Лабъф иска да стане дякон

Клюки Добави коментар

Вдъхновен от филма си, Шая Лабъф приема католическата вяра.

Шая Лабъф в "Падре Пио"

Шая Лабъф в "Падре Пио"

Шая Лабъф поема по нов духовен път, като иска да стане дякон. Последните слухове потвърждават, че той официално е приел католицизма и вече е активен член на Католическата църква.

Според неотдавнашно изявление, споделено от Капуцинските францисканци - Западноамериканска провинция във Facebook, Шая Лабъф е бил приет сърдечно в църковната общност. Лабъф отпразнува момента в старата мисия Санта Инес в Солванг, Калифорния, в неделя.

"Шая Лабъф известен с невероятния си талант и страст в развлекателната индустрия, пое на дълбоко духовно пътешествие, което го накара да приеме учението на Католическата църква", пише групата в публикация в Instagram. "Решението му да влезе изцяло в Църквата е свидетелство за искреното му желание да расте във връзката си с Бога и да живее според ценностите на Евангелието."

Спонсорът на Лабъф- монахът капуцин Александър Родригес - казва, че актьорът иска да стане дякон "някога в бъдеще".

Родригес казва, че вдъхновението на Лабъф да приеме католическата вяра се дължи на последния му филм "Падре Пио", в който актьорът играе италианския монах капуцин Пио от Пиетрелчина. Това е първата му голяма роля, от като изпълнителката и бивша половинка на Лабъф- FKA Twigs - повдигна обвинения в сексуален побой, нападение и множество други обвинения срещу актьора. След ролята си в "Падре Пио" Лабъф ще участва и във филма на Франсис Форд Копола "Мегаполис”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Шая Лабъф